FrankPak LannyHool MosesSeif Fodboldtrøjer Elena ScotGoodi

Elena Fodboldtrøjer Tilbud KathiHqy

Elena Fodboldtrøjer GayeDasi

17-åringen kom til Liverpool fra Fulham sidste sommer og har siden optrådt i otte kampe i alle konkurrencer for klubben.

Hans seneste udflugt kom på et møde med Crystal Palace på Anfield den 24. juni, da han blev introduceret som en anden halvtes erstatning under Reds ‘4-0-sejr.

Midtbanespilleren udtrykte glæde efter, at meddelelsen blev offentliggjort mandag, hvor han sagde til Reds ‘officielle hjemmeside: ‘Jeg tror, ​​siden den første dag, jeg har gået ind, har det været en ubeskrivelig rejse indtil videre.

Teenager-playmakeren huskede, at han gjorde sin Anfield-debut under Liverpools spændende Carabao Cup-runde på 16 sejr over Arsenal i oktober, og lovede at give alt for klubben, da han fortsætter med at udvikle sit allround-spil i de kommende år .

Elliott tilføjede: ‘Jeg tror, ​​da jeg trådte ud på Anfield-banen, da jeg spillede Arsenal, tror jeg, det var en følelsesladet ting for mig.

Den engelske U17-international vil være tilbage i striden om et sted i Klopps hold, når Liverpool rejser til Amex-stadionet mod Brighton onsdag.

Røde har allerede indpakket en første ligatitel på 30 år, men Elliott er stadig nødt til at spille i yderligere tre Premier League-kampe for at være berettiget til en vindermedalje.

DongGooss Maglie italia TahliaBat

NeilJenne koszulki piłkarskie z własnym nadrukiem BorisArhi

DongGooss Maglie italia TahliaBat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *