PerrySuth MartyMerl ConsueloD Draktsett og Fotball Trinidad Mylespfwv

Trinidad fotballdrakter med trykk FelixEad

Trinidad Draktsett og Fotball LilaBowm

Mikel Arteta innrømmet at Pierre-Emerick Aubameyangs røde kort takling var stygg da han står foran ‘slag’ av å være uten sin kaptein og toppscorer i tre kamper.

Aubameyang ble avskjediget for en sen utstråling på Max Meyer, noe som også endte Crystal Palace-midtbanespillerens involvering i spillet.

Dommer Paul Tierney oppgraderte det gule, han opprinnelig viste 16-mål Aubameyang til en rød på råd fra VAR Craig Pawson.

Arsenal-manager Arteta sa: ‘Jeg så bare på det, og det så stygt ut. Da han visste at Auba ikke hadde noen intensjon om å takle den. Forhåpentligvis har han ikke blitt skadet, og vi beklager det, men de tok avgjørelsen og vi må godta det .

Forhåpentligvis blir Max Meyer frisk snart. Jeg ville virkelig ikke utfordre ham så hardt og jeg setter pris på at guttene kjempet hardt for å ta den seieren, men dessverre kommer vi tilbake med uavgjort. Vi fortsetter.

Palace-manager Roy Hodgson manglet ni spillere på Arsenals besøk, åtte gjennom skade, og frykter nå flere dårlige nyheter om Meyer.

Og han ble overrasket over at tjenestemennene tok så lang tid for å komme til den endelige beslutningen om å sende bort Aubameyang.

JessiengD Argentinië Shirt BradleyMo

FeliciaRu Barcelona Paita VelmaVial

Lelafitu maillot de foot pas cher FranWalco

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *