SheltonBo NJNTessa Freyabwyj Manchester City vieraspaita Laurene EugeniaCh

Laurene Getafe pelipaita RandiPaq

Entinen Arsenalin paha poika Nicklas Bendtner on järkyttänyt jalkapallomaailmaa ilmoittamalla aikomuksestaan ​​tulla johtajaksi, kun hänen pelipäivänsä ovat täynnä.

Tanskalainen tähti on kuuluisa villistä elämäntapaansa ja kurinalaisuuteen liittyvistä ongelmistaan, ja monien on vaikea uskoa, että hänellä olisi vaadittu kurinalaisuus valmennusrooliin.

Mutta entisen Gunnerin sydän on Chelsea kotipaita asettunut tuolle polulle, ilmoittamalla televisio-ohjelmassa Bendtner ja Philine: ‘Yksi niistä asioista, jotka haluan tehdä hyvin, on olla johtaja.

Tällä hetkellä 32-vuotias ei ole kerhossa poistuttuaan Kööpenhaminasta viime vuonna, viettänyt siellä vain neljä kuukautta.

Vuonna 2018 häntä syytettiin taksinkuljettajan hyökkäyksestä, ja hän iski otsikoihin hyväksyessään ‘Herra’ -otsikon isättämällä poikansa Villarreal kotipaita paronitarin kanssa.

Hän ja hänen nykyisen tyttöystävänsä Philine Roepstorff ovat Tanskan TV: n todellisuusohjelman tähdet, ja pari julkaisee säännöllisesti hassuja valokuvia sosiaalisessa mediassa.

Siitä huolimatta entinen Kööpenhaminan pomo Stale Solbakken sanoo, että hänellä on monia ominaisuuksia, joita vaaditaan paikkaan johdossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *