ClarenceH TheronRoy BetsyWang Jalkapallo pelipaita halvalla Lynell KandykgTg

Lynell Jalkapallo pelipaita CelestaZ

Lynell Jalkapallo pelipaita netistä Kathleen

Marcus Rashford on paljastanut, mitä hän haluaa Manchester Unitedin keskikenttäpelaajilta, koska hän myöntää, että se olisi ollut unelma pelata yhdessä Paul Scholesin kanssa.

Englannin kansainvälinen joukkueen johtava maalintekijä tällä kaudella huolimatta siitä, että hänet on suljettu pois tammikuusta lähtien Jalkapallo pelipaita halvalla selkävammalla. Hän on saanut kiitosta siitä, että hänestä tuli Ole Gunnar Solskjaerin talismani Romelu Lukakun lähtemisen jälkeen viime kesänä.

Rashfordin on vielä pelattava tammikuussa allekirjoittamalla Bruno Fernandes, joka on parantanut Unitedin luovuutta keskikentällä, ja on epäilemättä innostunut yhteydenpitoon Portugalin tähtiin.

Ja Rashford, jolta kysyttiin, miltä olisi ollut leikkiä United-legendan Scholesin kanssa, on huomauttanut ominaisuuksista, jotka hän pitää keskikenttäpelaajasta.

Ja Scholes, jalkapallo pelipaidat joka pelasi viimeisen pelinsä Unitedissä vuonna 2013 kolme vuotta ennen Rashfordin ensimmäisen joukkueen debyyttiä, maksoi kohteliaisuuden kysyessään, mitkä Rashfordin pelin ominaisuudet vaikuttivat häneen.
\r

\r

\r

RayfordBo maglia Lazio poco prezzo DougHalse

Laradqvn fotballdrakter ShelaJami

AndraWell camisetas futbol DellBanks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *