KraigHoll PhyllisTr CorineRow Jalkapallo pelipaita Brandy DanelleCl

Brandy Jalkapallo pelipaita netistä FosterAq

Brandy jalkapallo pelipaidat ELAFredd

Poistuttuaan Portugalista Italiaan vuonna 2012, hän teki vain 11 maalia 95 ottelussa Udinese-joukkueelle ja sitten viisi yhdessä kampanjassa Sampdoriassa.

Eurooppalainen jalkapalloasiantuntija Gabriele Marcotti kertoo, että Fernandesin palaaminen Portugaliin kesti sen todellisen potentiaalin osoittamisen.

Fernandes on lentänyt ulos lohkoista Unitedissä, tehnyt kaksi maalia ja osallistunut kolmeen Jalkapallo pelipaita avuksi hänen viidessä ensimmäisessä Premier League -tapahtumassa.

Nicol sanoo, että Portugalin tähti on nyt selvittänyt itsensä, kun aiemmat kamppailut näyttävät estäneen suuria muutoksia aikaisemmin.

Marcotti kertoi kuinka Fernandes kamppaili Italiassa pelaajiensa laadun vuoksi.

Hän sanoi: ‘Usein olet saanut tietää, mistä joku tulee, oikein, joten tämä on kaveri hyvin nuorena iässä vasemmalle Portugalista, pomppinut ympäri, pelannut Jalkapallo pelipaita halvalla joillekin hyvin, hyvin tavallisille joukkueille Serie A: ssa, ihmiset ajattelivat ‘Voi katso, hän on sellainen lahjakkuus, mutta me menemme ulos raajoille ja myymme hänelle tonnin rahaa ja hänestä tulee välitön korjaus’.
\r

\r

\r

MauricioC Billige Soualiho Meïté Trøjer Salg FeliciaDr

LeonelkxR sverige fotbollströjor AshleyBlu

LizzieCar Frankreich Trikot DellaDrak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *