OtiliaAsh Catharine Mauricezm voetbalshirts Madison NellCsdvu

Madison voetbalshirts JCDTheod

Madison voetbalshirts Lieselot

Goodison Park zal gastheer zijn voor een historische derby in Merseyside, terwijl Everton Women en Liverpool Women voor het eerst het tegen elkaar opnemen in het iconische stadion van de club.

De lokale rivalen ontmoeten elkaar op zondag 9 februari, met als tweede keer de derby van de vrouwen in een eerste teamstadion.

In november schreven de twee partijen geschiedenis door tegenover voetbaltenue kind Anfield te strijden voor een recordaantal van 23.500 toeschouwers, en nu blijft de wedstrijd op het grote podium.

Everton Women staat momenteel op de vijfde plaats in de Women’s Super League, op punten gelijk met het als vierde geplaatste Manchester United met een wedstrijd in de hand.

Liverpool staat ondertussen onderaan en is nog steeds op zoek naar hun eerste overwinning van het seizoen, na slechts drie punten te hebben gehaald uit 11 voetbaltenue gespeelde wedstrijden.

Everton-baas Willie Kirk hoopt dat zijn ploeg in Goodison de dubbel kan winnen over Liverpool, nadat hij eerder in het seizoen een 1-0 overwinning had behaald.

De prijs voor het armatuur, dat voor een aftrap van 14.00 uur is opgesteld, is vastgesteld op £ 6 voor volwassenen en £ 3 voor 65-plussers en junioren.
\r

\r

\r

VirginiaE Manchester City Drakt LashayHad

NormaDoer fodboldtrøjer DaniellaW

http://www.larrylmiller.com/articledirectory/articledetail.php?artid=166628&catid=395&title=Fatima+Maglie+Del+Calcio+Mab ZakPxfece JuliannRo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *